Wednesday, March 17, 2010

Pencarian mesin jahit baru.


Oleh kerana Janome bakal di tinggalkan makanya bolehlah saya survey² mesin jahit baru yg. nak dibeli kat US nanti. Plg penting tak over bajet, below $200 :). Smlm baru lepas borak² kat ym ngn K. Zila. Die suh beli Bernina or Husviking. Setelah di intai2 harga model Bernina yang paling murah pon $399 telan air liur gak la. Heheh! Pelan..nanti kite kumpul duit beli serger Bernina. Focus..focus..sewing machine je dulu.

So far dalam pemerhatian Brother CS6000i salah satu pilihan yang best, murah, within bajet dan setakat ni bace reivew kat Amazon, Target and few other website 90% good feedback. Siap dtg dengan extender table untuk quilting or large size project. Ni pic. excert dari crafzine.blog. Function nyer pon cukuplah untuk kegunaanku yang tak berapa heavy (cewahh) ni hehehhe. Ok wat..bukan nk bukak kilang jahit baju kan? Hahah! Nanti kite survey Husviking plak. Tgk2 kalo ade yg menarik!

4 comments:

melorr said...

testing

m|sa said...

haa... dah boleh calit komen.. hehehe..

Hani Omas said...

nk tanya, pernah x beli mesin jahit dari amazon.com. boleh caya x klu beli on9 kt web tu?
Tq

Melor Rahman said...

Hani,

I bought both my SE 400 and serger from Amazon.com. Alhamdulillah arriv safely. But international shipping to M;sia i'm not so sure.